Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: újabb fiatal a Bundesligában! – hivatalos

Az Atlanta United játékosa, George Bello az Arminia Bielefeld együttesénél folytatja pályafutását. A felek mindenben megegyeztek egymással az átigazolási hajrában. 

A 20 esztendős balhátvédért, bónuszokkal együtt mintegy 1,5 millió eurót fizetett a német bajnokságban jelenleg a 14. helyen álló Arminia. A fiatal játékos 2026 nyaráig szóló szerződést kötött új csapatával.

Az Atlanta alelnöke, Carlos Bocanegra a következőképpen magyarázta a transzfer gyors létrejöttét. “George fejlődése szempontjából a lehető legjobb döntés született. Nagyon hamar végigjárta az akadémiai ranglétrát, a csapatunk meghatározó játékosává vállt, és nemzeti csapatban is bemutatkozhatott. Mindenáron Európában akart játszani, reméljük ezzel a döntéssel is hozzásegítettük őt a további fejlődéshez!” – így a korábbi amerikai kiválóság, aki mint mondta a januári utolsó napokban gyorsultak fel igazán az események George Bello körül.

A hatszoros amerikai válogatott Bello a harmadik MLS-játékos lett, aki januárban a német bajnokságba szerződik, Ricardo Pepi (Augsburg) és Kevin Paredes (Wolfsburg) után.