Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Afrika-kupa: Salah már nagyon készül Kamerun ellen!

A házigazda Kamerun elleni elődöntőre készülő Egyiptom legnagyobb sztárja a meccs előtti sajtótájékoztatóján csapattársainak is üzent.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

“Az Afrika-kupa mindig nehéz torna! Elég csak megnéznünk, hogy a legutóbbi győztes, Algéria már a csoportkörben elvérzett; Szenegál is úgy jutott tovább a csoportból, hogy egy gólt szerzett csupán; az általam is a legjobb csapatnak gondolt Nigéria pedig már nincs versenyben. Nem akarok senkire semmit rosszat mondani ezzel, csak szemléltetni akartam, hogy mindenki ütközött nehézségekbe.” – kezdte gondolatmenetét a Liverpool klasszisa.

“Mi is sokat szenvedtünk az elején, alkalmazkodnunk és változtatnunk kellett. A Nigéria elleni vereség után ezt megtettük, ennek is köszönhető, hogy itt lehetünk az elődöntőben.” – folytatta Salah.

“Egy meccsen bármi megtörténhet ezen a tornán, de úgy érzem, készen állunk egy nagyon jó Kamerun ellen. Harcolni fogunk, dupla erőbedobással, hiszen nem elégedhetünk meg most már az elődöntővel! Egyiptomnak nem csak Salah-ra lesz szüksége, hanem mindenkire! Meg akarjuk nyerni február 6-án a tornát!” – fogalmazott egyértelműen Salah.

 

A Kamerun – Egyiptom összecsapást csütörtökön 20:00-tól rendezik.