Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSV csillagáért verseng a Liverpool és a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokság (Premier League) két gigásza, a Liverpool és a Manchester City a PSV játékosáért, Cody Gakpoért verseng egymással.

(Photo by Peter Lous/BSR Agency/Getty Images)

A téli átigazolási időszakban a PSV háza táján az egyik legégetőbb kérdés az volt, hogy vajon meg tudják-e tartani egyik legnagyobb értéküket, Cody Gakpót a szezon második felére. Nos ez végül sikerült az eindhoveni klub számára, de azt már a PSV sportigazgatója, John de Jong is elismerte, hogy nyáron már minden bizonnyal nem fognak sikerrel járni ezen a téren. Gakpo ugyanis kiemelkedő számokat produkál a csapat mezében, az idei szezonban 28 mérkőzést követően 10 gólnál és 11 gólpassznál tart. Nem meglepő módon a teljesítményére több nagyágyú is felfigyelt, a beszámolók alapján ugyanis a Liverpool és a Manchester City is szeretné a soraiban tudni a támadószekció szinte minden pontján bevethető játékost, amiből még nagyobb hasznot húzhat a PSV egy licitháború esetén.

Cody Gakpo 2018 nyara óta tartozik a PSV felnőttei közé. A klub színeiben azóta 116 találkozón lépett pályára, amelyeken 31 találat és 29 assziszt fűződik a nevéhez. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.