Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vignjevic: “Megvan a keretben a megfelelő minőség”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Budapest Honvéd csapata a szerdai napon kinevezte új vezetőedzőjét…

 

A korábban hosszú éveken át az Újpest csapatát irányító Nebojsa Vignjevic az őt kinevező Budapest Honvéd hivatalos oldalának adott hosszabb interjút, melyben céljairól, megbízatásának körülményeiről is hosszasan beszélt:

“Nagyon izgatott vagyok, úgy érzem magam, mint egy kisgyerek. Tudom, hogy hová érkezem, a Honvéd egy jelentős klub, komoly múlttal, és örülök, hogy itt lehetek. Tisztában vagyok vele, hogy mit várnak tőlem, szeretném megköszönni a bizalmat a klubvezetés részéről, azért fogunk dolgozni, hogy sikeres tavaszunk legyen, ez a közös célunk.

Miután távoztam Újpestről, továbbra is figyelemmel követtem a magyar bajnokságot, naprakész voltam az eredményekből, amikor időm engedte, a meccseket is megnéztem, így a Honvédnak is láttam néhány találkozóját. A szezon első felében többször is balszerencsés vereséget szenvedett az együttes a meccsek hajrájában, valóban nem könnyű a mostani szituáció, azonban tudjuk, hogy mi a feladatunk. Ki kell elemezni a helyzetet, megkeresni a problémák okát és a lehető leghamarabb meccseket kell nyerni. Ez az egyetlen út, nem is gondolok másra, menni kell előre!

A csapat nagy részét ismerem, mindössze néhány játékos van, akit még nem láttam. Egyértelmű, hogy több lehetőség van az együttesben, mint amit ki tudott hozni magából, ezen kell javítanunk. Hallottam, hogy a felkészülés során sokan elkapták a koronavírust, ezen is túl kell lendülnünk. Megvan a keretben a megfelelő minőség, azért kell dolgozni, hogy ezt a pályán bizonyítsuk be.”

Vignjevic a Honvéd kispadján szombat délután a közvetlen élmezőnyhöz tartozó Kisvárda otthonában mutatkozhat be.