Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: kulcsjátékosok maradhatnak le a klubvilágbajnokságról! – sajtóhír

Nem elég Thomas Tuchel menedzser pozitív koronavírus-tesztje, több kulcsjátékos is könnyen lehet, hogy kihagyni kényszerül az Abu Dhabiban a ‘londoni kékek’ számára szerdán kezdődő sorozatot.

Az első hírek szerint az FC-kupában a Plymouth Argyle elleni, kínkeservesen kivívott továbbjutás vezéráldozatokat is követelt.

A remek gólt szerző csapatkapitány César Azpilicueta mellett ugyanis Mason Mount, vagy az új évet jó formában kezdő Hakim Ziyech sérüléséről is lehetett hallani

Mindezt Tuchel mester egyik segítője, Arno Michels is megerősítette.

“Vannak problémáink, reméljük nem lesz komoly sérülés senki esetében sem. Elősorban izom-problémákról van szó, így ahhoz, hogy pontosat tudjunk jósolni, különösen fontos, hogy folyamatosan vizsgáljuk a játékosok állapotát.” – fogalmazott a német szakember.

A ‘mindig jól értesült’ angol sportsajtó szerint az sem kizárt, hogy a három futballista csak a lelátóról nézheti majd társaikat a klub-vb alatt.

A klubvilágbajnokság elődöntőjébe bekapcsolódó Chelsea ellenfele a szaúdi Al-Hilal lesz majd szerdán, magyar idő szerint 17:30-as kezdéssel.