Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan újabb igazolást jelenthet be a Borussia Dortmund! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint hamarosan bejelentheti Karim Adeyemi leigazolását.

A Borussia Dortmund nemrég bejelentette, hogy a nyártól Niklas Süle náluk folytatja pályafutását. A legfrissebb sajtóértesülések szerint a sárga-feketék hamarosan egy újabb szerzeményt is bejelenthetnek, méghozzá Karim Adeyemi személyében. A Salzburg támadóját a beszámolók alapján már megkörnyékezte a Dortmund, és ajánlottak is számára egy öt évre szóló szerződést, de a felek még nem tisztáztak minden részletet. Nem meglepő, hogy a német klub szeretné a soraiban tudni Adeyemit, hiszen a 20 esztendős csatár kiváló idényt fut. Ebben a szezonban Adeyemi 29 találkozót követően 18 gólnál és 4 gólpassznál jár, amivel számos sztárcsapat figyelmét felkeltette, de a hírek szerint a Dortmund vezetősége mindent megtesz annak érdekében, hogy náluk folytassa karrierjét a Salzburg kiválósága.

Adeyemi a Salzburg színeiben 79 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 28 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.