Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Thomas Tuchel Chelsea-ellenességtől tart!

A német menedzser aggodalmának adott hangot azt illetően, hogy a Roman Abramovic klubtulajdonos jelenléte miatt sokan elítélik majd őket az orosz-ukrán konfliktus miatt. 

Tuchel a Liverpool elleni, vasárnapi Ligakupa-finálé előtt sajtótájékoztatóján beszélt aggályairól. Mint mondta, fel kell készülniük lelkiekben a kritikákra.

“Fel vagyok készülve a kritikus hangokra, ismerve a tulajdonosunk kapcsolatait és hátterét. Nem fogjuk tudni függetleníteni magunkat a történtektől!” – kezdte gondolatmenetét Tuchel.

“Egyszerűen nem tehetjük meg, hogy nem veszünk tudomást a problémáról, ami önmagában egyébként is hatalmas. A játékosok és a stáb tagjai mindannyian elborzadva halljuk a híreket. Európa válságáról van szó, ami mindannyiunkat érint. Bevallom gondolni sem mertem arra, hogy Európában hasonló háború törhet ki.” – folytatta a 48 esztendős szakember.

“Vannak nálunk sokkal jobban érintett emberek, családok. Most ők a legfontosabbak! A legjobbat kívánjuk nekik, valamint azt, hogy minél előbb véget érjen ez a borzalom!” – tette még hozz Tuchel.

 

A Chelsea – Liverpool Ligakupa-döntőt asárnap 17:30-tl a Digi Sport 1 élőben közvetíti!