Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Nem úgy alakulnak a dolgok Ramosszal, ahogy azt képzeltük”

Sergio Ramos és a Paris Saint-Germain kapcsolata korántsem úgy alakult, ahogy azt a felek várták, és ezt most be is vallotta a párizsi klub sportigazgatója, Leonardo is. 

(Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Sergio Ramos nyáron igazolt ingyen a PSG-be, miután lejárt a szerződése a Real Madridnál. A spanyol védő azonban már a szezon kezdete előtt megsérült, és egészen november 28-ig nem mutatkozhatott be új csapatában, azóta pedig mindössze csak öt mérkőzésen léphetett pályára.

Egy vádli- és egy izomsérülés hátráltatta sokáig, amiből az előbbi januárban ismét kiújult, ezért nem lehetett ott a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő odavágóján, és egyre biztosabb, hogy a visszavágót is kihagyja.

A PSG és a játékos sem így képzelhette el a közös munkát, amit most a párizsi klub sportigazgatója, Leonardo be is vallott, és elmondta, hogy amikor leigazolták Ramost, “nem gondolták volna, hogy ez lesz”, és “vállalja ezért a felelősséget.”

“Amikor leigazoltuk Ramost, akkor egészséges volt. Azóta viszont csak öt meccsen lépett pályára. Sajnos, a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt elképzeltük”

– nyilatkozta Leonardo a francia L’Equipe-nek.

“Úgy nem lehet a csapat vezére, ha nem játszik. A szezonnak viszont még nincs vége, és most várunk, mielőtt levonnánk a következtetéseket. Viszont vállalni fogom a felelősséget a hibáimért. Nasser Al-Khelaifi, az elnök bízik bennem és szabad kezet ad nekem, ezt köszönöm neki.”

Ramos utoljára január 23-én lépett pályára, akkor meg is szerezte az első gólját a PSG-ben, a Stade Reims elleni, 4-0-ra megnyert bajnokin.