Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Tuchel elismerte, a Barca által csábított játékosa távozhat!

Mint arról már többször mi is beszámoltunk Andreas Christensen útja a könnyen lehet, hogy a nyáron Barcelonába vezet majd – Legutóbb erre Thomas Tuhel menedzser szavai is ráerősítenek. 

A Chelsea mesterét csapata Norwich City elleni, hétközi találkozója előtt kérdezték a nyáron lejáró szerződésű Christensenről, akivel kapcsolatban Tuchel meglepően őszinte volt.

“Nincsenek kétségeim Christensen elkötelezettségét illetően. Készen áll a játékra. Az a szituáció, ami kezd a pályán kívül kialakulni körülötte, be kell vallanom, már nyugtalanító.” – kezdte ide vonatkozó gondolatmenetét Tuchel.

“Hallani különféle pletykákat, de egy biztos, a hosszabbítás nem történt meg. Sajnáljuk nagyon, hiszen meggyőződésünk, hogy Andreasnek is ez lenne a legjobb. Szeretnénk ha maradna, nem is tettünk le erről, ugyanakkor az is igaz, hogy el kell kezdenünk gondolkozni azon, hogy mi lesz akkor, ha távozik. Sajnálatos, de egyre komolyabban kell számolnunk ezzel a lehetőséggel is!” – folytatta Tuchel.

“Természetesen nem örülnék, ha távozna. Viszont ha így lesz, akkor is együtt kell élnünk a helyzettel. Nincs és nem is volt soha semmiféle ellentét köztem, Christensen és a klub kötött. Meglátjuk mi történik.” – jegyezte még meg a 48 esztendős német szakember.