Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: az Old Traffordon jutott tovább az Atlético – videóval

A madridi találkozóhoz képest sokkal szórakoztatóbb mérkőzést láthattunk a Manchester United – Atlétcio Madrid párharc második mérkőzésén és drámából sem volt hiány.

Nagyszerű tempóban indult a találkozó, a hazai csapat dominált az első félidőben és ezúttal helyzetei is voltak a Unitednek, de gólt nem sikerült szerezniük.  Ellenben az Atlético kettő is, azonban Joao Felix gólját érvénytelenítették, de a 41. percben Lodi fejesgólja érvényes volt.
A második félidő elején csupán harminc másodpercre volt szüksége az angol csapatnak, hogy helyzetbe kerüljenek, de Elanga lövése elsuhant a kapufa mellett. Ebben a játékrészben is a manchesteriek birtokolták többet a labdát, de helyzetük jóval kevesebb volt, mint az első félidőben. A mérkőzés hajrájában a labdát sem mindig tudták megtartani.

Manchester United – Atlético Madrid 0-1 (0-1) továbbjutott az Atlético Madrid 2-1-es összesítéssel
Helyszín: Old Trafford Vezette: S. Vincic (szlovén)
Gólszerző:ill. Lodi (41.)
Sárga lapok: Matic (81.), Dalot (87.) ill. de Paul (43.), Herrera (81.)
Kiállítva:ill.

Manchester United: de Gea – Dalot, Varane, Maguire (Mata 84.), Telles – McTominay (Matic 67.), Fred (Cavani 75.) – Sancho, Fernandes (Pogba 67.), Elanga (rashford 67.) – Ronaldo
Vezetőedző: Ralf Rangnick

Atlético Madrid: Oblak – Llorente, Gimenez, Savic, Mandava, Lodi – de Paul, Herrera, Koke (Kondogbia 80.) – Felix (Felipe 90.), Griezmann (Correa 90.+3)
Vezetőedző: Diego Simeone

A mérkőzés összefoglalója