Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG vinné a Barcelona kegyvesztettjét – sajtóhír

Miután Neymar sorsa bizonytalanná vált a Paris Saint-Germain csapatánál, és egyesek szerint akár arra is lehet esély, hogy a brazil klasszis visszatérjen a Barcelona együtteséhez, a katalán óriás létszámfeletti támadóját a PSG látná szívesen…

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

A Foot Mercato információi szerint a Barcelona csapatának létszámfeletti támadója, Ousmane Dembélé szóbeli megállapodást kötött a Paris Saint-Germain vezetőségével arról, hogy a nyári átigazolási időszakban szabadúszóként a párizsi klubhoz szerződik.

Mint ismeretes, a 24 esztendős csatár a 2019-2020-as szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Az előző idényben viszont újra egyre hasznosabb tagja tudott lenni a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 44 mérkőzés alatt 11 találatot jegyzett a 2020-2021-es kiírásban, így újra ki tudta harcolni magának, hogy csapatánál számítsanak rá. A mostani idényben azonban megint csak 19 meccsen játszott egészségi állapotából kifolyólag, januárban pedig mindenképpen meg akartak szabadulni tőle. Xavi Hernández vezetőedző azonban bízik benne, és az elmúlt hetekben elkezdte újra bevetni őt.

Dembélé kevésbé tudta igazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól.