Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: még mindig nem kezdődtek meg a tárgyalások Gavival

A katalánok egyik fő napi olvasmánya, vagyis a Sport ma délelőtt lelkesen számolt be arról, hogy az FC Barcelona a hírek szerint a közeljövőben végre egy szerződéshosszabbítási ajánlatot fog az ifjú Gavi orra alá tolni.

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

A még csak 17 esztendős Gavi az elmúlt nyáron lett a felnőtt csapat keretének tagja, és máris alapembere, sőt egyik legértékesebb játékosa a klubnak. A Barcelona kezdőjéből pedig máris kikövezett út vezetett számára a spanyol válogatottba is. A tehetséges középpályás szerződése jelenleg a 2022/23-as idény végéig érvényes a Barcával.

A Sport arról ír, hogy legkésőbb a jövő héten máris megindulnak a tárgyalások Gavival és a menedzsmentjével. A lap szerint a klub illetékesei tisztában vannak azzal, hogy csak rajtuk áll, milyen áron tudják megtartani a négyszeres válogatott karmestert. Állítólag ugyanis mind a focista, mind a vezetőedző, vagyis Xavi a maradás mellett kardoskodik. A klublegenda bár nem szeretné már most csillagászati fizetéssel a klubhoz láncolni egyik kedvencét, ám szeretné a tudtára adni hivatalosan is elismerését.

Gavi új barcelonai szerződése akár 2030-ig is érvényes lehet, és jó eséllyel egy hatalmas rögzített kivásárlási árat fog majd tartalmazni.