Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haaland hamarosan meghozza a döntését – sajtóhír

A világsajtóban már hosszú hetek óta téma, hogy a Borussia Dortmund klubváltásra készülő csillaga vajon melyik sztárcsapatnál folytatja karrierjét…

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói értelmében a Borussia Dortmund együttesétől távozni készülő Erling Haaland hamarosan meghozhatja döntését arról, hogy a számtalan iránta érdeklődő klub közül melyik egyesületben folytatja pályafutását.

A gólfelelőst még másfél évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét, főleg hogy az utóbbi időben ő is többször utalt az átigazolására. Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 79 meccsen 80-szor volt eredményes a BVB színeiben.

A 21 éves csatár az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 23 gólt szerzett klubjában 20 találkozó leforgása alatt, jelenleg is harcképtelen. Megszerzése iránt a Real Madrid és a Barcelona mellett leginkább a Manchester City és a Chelsea gárdája mutatott érdeklődést a szigetországból, de a City is folyamatosan felmerült vele kapcsolatban.