Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított egyik legnagyobb értékével a Sassuolo! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Sassuolo együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy Davide Frattesi új szerződést írt alá a csapattal.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A Sassuolo gárdája a mai nap folyamán bejelentette, hogy Davide Frattesi új szerződést írt alá a csapattal. A 22 esztendős futballista korábbi kontraktusa 2025 nyaráig volt érvényes, ezt toldotta meg most további egy évvel. A hírek alapján Frattesi fizetése jelentősen megemelkedett az új szerződésben foglaltaknak köszönhetően. A beszámolók szerint a hosszabbítást azért vitte véghez a Neroverdi, hogy jóval erősebb tárgyalási pozícióból várhassák a kérőket. mivel szinte biztosra vehető az új szerződés ellenére is, hogy a nyár folyamán Frattesi klubot fog váltani. A kiváló szezont produkáló középpályást ugyanis több angol topcsapat mellett az Inter, a Milan és a Juventus gárdája is szeretné a soraiban tudni.

Davide Frattesi 2017 nyarán került a Sassuolo csapatához. A klub színeiben idén vált meghatározó játékossá, és 30 találkozót követően 4 gólnál és 2 gólpassznál jár. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.