Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Soha senki nem fütyülheti ki Messit…”

Az elmúlt vb-selejtezők kihagyása után márciusban Lionel Messi visszatérhet az argentin válogatott keretébe…

(Photo by MB Media/Getty Images)

A Copa América-győztes argentin válogatott egyik erőssége, Rodrigo De Paul nagyon örül annak, hogy Lionel Messi újra csatlakozik a nemzeti csapat keretéhez:

“Nagyon örülök, hogy Lionel Messi újra tagja lesz a válogatott keretének. Legutóbb nem volt velünk, és hiányzott. Számomra mindig megnyugvást ad a jelenléte, szeretem ha ott van az edzéseken, a szálláson. A pályán kívül is jóban vagyunk, nagyokat szoktunk beszélgetni. Úgy vélem, hogy a PSG-ben megélt csalódás is motiválják őt arra, hogy még nagyobb sikereket érjen el a válogatottal. Azon leszünk, hogy együtt sikerüljön. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy soha senki nem fütyülheti ki Messit. Egyszerűen túl sokat tett az egész sportágért az elmúlt évtizedek során, rengeteg örömet okozott emberek milliónak világszerte.”

Az argentin válogatott tavaly nyáron megnyerte Brazíliában a Copa Américát, és már több mint két és fél éve nem talált legyőzőre, 29 veretlen mérkőzéssel a tarsolyában már jó ideje biztosan kvalifikálta magát a katari világbajnokságra.