Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino szívesen visszatérne korábbi csapatához – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már hosszú ideje folyamatos beszédtéma, hogy a Paris Saint-Germain vezetőedzőjének egyáltalán nem biztos a helye klubjánál…

(Photo by Silvestre Szpylma/Quality Sport Images/Getty Images)

Football Insider beszámolói szerint a Paris Saint-Germain csapatától való távozása esetében Mauricio Pochettino készen állna arra, hogy egykori sikerei helyszínén, a Tottenham együttesénél vállaljon munkát a következő idénytől.

Az argentin szakember tavaly január óta irányítja a PSG-t, ám nem volt zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, egyelőre ugyan foglalkoztatják őt, de mindkét fél részéről lehetett már olvasni, hogy nem makulátlan a kapcsolat. A párizsi klub ugyan magabiztosan vezeti a francia bajnokság küzdelmeit, de a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült.

A nemzetközi sajtóban olvasható információk szerint csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor Pochettino leváltására, sokak szerint azt tervezik, hogy Zinédine Zidane veszi át tőle a stafétát. Az 50 éves tréner kinevezése iránt a Manchester United gárdája ugyancsak hosszú ideje érdeklődést mutat.

Pochettino 2014 és 2019 között öt és fél éven át irányította a londoni klubot, mellyel a 2018-2019-es évad végeztével BL-döntőben szerepelhetett.