Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Angliában köthet ki a kegyvesztett játékos! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid együttese a nyári átigazolási időszakban szeretne megválni Luka Jovictól, aki iránt elsősorban Angliából érdeklődnek.

Luka Jovic madridi kalandja továbbra is komoly melléfogásnak tűnik. A szerb csatár ugyanis nem tudta megmutatni, hogy miért fizetett ki érte a “Királyi Gárda” 2019 nyarán 63 millió eurót. A 24 esztendős futballistával azóta többször is magatartás és hozzáállásbeli problémák voltak, valamint sosem tudott kilépni Karim Benzema árnyékából. Nem meglepő módon a Real szeretne rajta túladni a nyár folyamán, annak érdekében, hogy minél inkább minimalizálni tudják a veszteségeiket. A Marca beszámolója alapján elsősorban Angliából érdeklődnek Jovic iránt, méghozzá az Arsenal és az Everton érzi úgy, hogy szívesen adnának egy esélyt a madridban lebőgő támadónak. A két szigetországi klubon kívül a forrás szerint a Borussia Dortmund és az AC Milan is figyelemmel kíséri a szerb csatár helyzetét, mivel a nyáron könnyedén alakulhat úgy a helyzet, hogy nekik is szükségük lehet egy támadó leigazolására.

Luka Jovic az elmúlt bő két és fél évben a Real Madrid színeiben 49 találkozón jutott szóhoz, ez idő alatt pedig 3 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.