Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: kiderült, Messi pályára léphet-e az argentin válogatottban

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni beszámolt Lionel Messi egészségügyi állapotáról és arról, készen áll-e a nemzeti csapat soron következő mérkőzéseire. 

 (Photo by Rodrigo Valle/Getty Images)

Az argentin szövetségi kapitány, Lionel Scaloni a válogatott soron következő vb-selejtezői előtti sajtótájékoztatón beszélt játékosáról, Lionel Messiről. A támadó egy kisebb betegség miatt nem lépett pályára klubja, a Paris Saint-Germain hétvégi, vereséggel végződő bajnokiján, így kérdéses volt, hogy a nemzeti csapat rendelkezésére fog-e állni.

Scaloni a sajtótájékoztatón Messi egészségi állapotáról beszélt, és elmondta, hogy ott lesz a találkozókon. 

“Leo jól érzi magát és rendesen edzett a társakkal, képes lesz pályára lépni. Nagyon jól érzi magát az argentin válogatottban.”

A szövetségi kapitány Messi helyzetéről is mesélt a PSG-nél.

“Elmentem megnézni Messit a Real Madrid ellen, és én úgy gondolom, hogy jól játszott, uralta a meccset, de a végén kiestek a Bajnokok Ligájából, ami azért volt váratlan, mert nem játszott rosszul, de a Bernabeuban gyakran egy dolog is elég ahhoz, hogy megváltozzon a meccs. Egy olyan klubban, ahol ekkora az elvárás, sokat is kérnek. Azt hiszem, a kialakult helyzet nincs hatással rá, ezt bizonyítja az is, ahogy nálunk játszik.”

Argentína már kijutott a katari világbajnokságra, de még két mérkőzésük hátra van a selejtezőkörből: szombaton Venezuela ellen lépnek pályára hazai pályán, míg szerdán Ecuador vendége lesz az argentin válogatott.