Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítani készül középpályásával a Manchester United – sajtóhír

Portugál sajtóhírek szerint nagyon jól haladnak a tárgyalások a Manchester United és középpályása, Bruno Fernandes között, aki így hamarosan új szerződést fog aláírni. 

 (Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

A portugál Ojogo sportlap szerint a Manchester United hamarosan meghosszabbítja Bruno Fernandes szerződését, melynek értelmében 2027-ig lehet az angol klub játékosa. Bruno Fernandes jelenlegi kontraktusa jelenleg 2025-ig érvényes, így két évvel hosszabbítanák ezt meg.

Mindezzel természetesen egy kis fizetésemelés is járna, így a portugál középpályás évi 14-15 millió eurót kereshet. Ezzel nagyjából Paul Pogba bérszintjét fogja elérni a csapatban, de még mindig messze van Cristiano Ronaldo évi 20 millió eurós fizetésétől.

A portugál lap szerint a Manchester United vezetősége és a játékos menedzsere, Miguel Pinho az utóbbi időben gyakran találkoztak, így szinte biztosra vehető, hogy a portugál középpályása hamarosan új szerződést ír alá.

Bruno Fernandes 2020-ban csatlakozott az MU-hoz a Sporting CP csapatától 63 millió euró ellenében. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 117 mérkőzésen lépett pályára az angol klubban, amelyeken 49 gólt és 39 gólpasszt jegyzett.