Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Crespo ismét munkába állt – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a munkanélküli argentin szakember a Közel-Keleten vállalt feladatot…

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

A katari bajnokságban (QSL) szereplő Al Duhail csapata Hernán Crespót nevezte ki új vezetőedzőjének, akivel a hírek szerint 2023 júniusáig szóló megállapodást kötöttek.

Az aktív pályafutása során többek közt a Parma, a Lazio, az Inter, a Milan és a Chelsea csapatait is megjárt egykori klasszis csatár a 2018-2019-es idény egyik szakaszában az argentin bajnoki mezőny második feléhez tartozó Banfield gárdáját trenírozta hazája bajnokságában. Ezt követően a Defensa y Justicia együttesét gyakorlatilag hajszálpontosan egy éven át irányította, hiszen 2020 január végén nevezték ki őt a csapat élére, s megnyerték a Copa Sudamericana 2020-as kiírását.

Crespo legutóbb tavaly szűk nyolc hónapon át irányította a brazil São Paulo együttesét, ahol első nekifutásra veretlenül megnyerték a regionális bajnokságot, viszont az országos bajnokságban csak botladozott vele a csapat. Tavaly októberi menesztése óta számtalan argentin és brazil csapattal hozták őt hírbe, ám egészen mostanáig kivárt a megfelelő (?) lehetőségre.