Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Nem igazoljuk le Haalandot!”

A világsajtóban már hosszú hetek óta téma, hogy a Borussia Dortmund klubváltásra készülő csillaga vajon melyik sztárcsapatnál folytatja karrierjét. Talán ezúttal egy potenciális jelöltet kihúzhatunk a listáról…

(Photo by Alexander Scheuber/Getty Images)

Fabrizio Romano tudósítása értelmében a Barcelona klubelnöke, Joan Laporta a minap közölte, hogy a katalán csapat nem engedheti meg magának Erling Haaland leigazolását a Borussia Dortmundtól, mert gazdaságilag nehéz helyzetbe kerülne egy ilyen beruházással.

“Négy játékost fogunk igazolni a csatársor, a középpályára és a védelem támogatása érdekében. Kessiét aláírattuk, Christensennel szóbeli megállapodást kötöttünk. Haaland leigazolása nem fér bele, mert jelentős anyagi kiadást okozna.”

A Dortmund 21 éves norvég gólfelelőse iránt a Blaugrana mellett leginkább a Manchester City, a Chelsea és a Real Madrid csapata érdeklődött, vélhetően közülük kerülhet majd ki a német klubtól távozni készül játékos új csapata. Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 79 meccsen 80-szor volt eredményes a BVB színeiben.