Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Fogadnék Mbappé és Haaland érkezésére!”

A Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel jó barátságot ápoló ügyvéd, Vicente Montes a Marca-nak adott interjújúban meglehetősen hangzatos kijelentést tette a blancók transzfer-céljairól!

Vicente Montes szavaira már csak azért is érdemes felfigyelni, mivel egyszer már segített egy ‘galaktikus’ éra építésében Florentino Péreznek, például  Luis Figo akkoriban átigazolásában az ősi rivális FC Barcelonától.

A tapasztalt ügyvéd szerint blancók első emberének újabb nagy tervei vannak, mégpedig a következők:

“Én személy szerint fogadni is mernék arra, hogy Kylian Mbappé és Erling Haaland a Real Madrid játékosai lesznek!” – így Vicente Montes.

“Szinte mindenemet feltenném arra, hogy Mbappéval már megállapodott a Real! Haaland pedig (…) tudom, hogy a Manchester City is csatárt keres a piacon, különösen azok után, hogy Harry Kane-ről lemaradtak egy évvel ezelőtt. Nagyon komoly riválisnak tűnnek az angolok az anyagiak terén. Egy biztos, a híresztelések Haaland és a Real kapcsán valósak! Ha nem is most, de egy év múlva megtörténhet!” – magyarázta a neves ügyvéd, majd kifejtette, Luis Figo esetében miképpen rengették meg a futballvilágot akkoriban.

“A folyamat nagyjából három hónappal az elnökválasztás előtt kezdődött. Emlékszem, amikor Paulo Futre és Jose Veiga, Figo ügynöke hívott. Nem nevezték meg a klubot, csak érdeklődni akartak, miképpen lehetne egy különleges átigazolást véghez vinni. Sokáig én sem tudtam a Real Madridról, majd egyszer csak szembesültem vele, hogy már tárgyalunk a blancókkal!”–  így Vicente Montes.