Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosával pótolná Marcelót a Real Madrid – sajtóhír

A Királyi alakulat már a nyáron biztosan távozó brazil labdarúgó utódját keresi, és jelenleg úgy fest, hogy a csapattól nemrégiben eligazoló ifjú balhátvéd lehet a helyettese.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A Real Madrid második számú baloldali védőjét keresi, a spanyol AS értesülései szerint pedig Fran García lehet a befutó, aki a Castillától igazolt az elmúlt nyáron a Rayo Vallecanóhoz.

A 22 éves labdarúgó 2 millió euróért váltott klubot, de olyan feltételek mellett, hogy a Habfehérek a játékjogának az 50%-át még birtokolják, így valószínűleg nem fog túl sokba kerülni a visszaszerzése. Ami minden bizonnyal a spanyol gigász célja, hiszen Ferland Mendy mellett akárki érkezik a klubhoz, sok lehetőséghez nem fog jutni, mert a francia kirobbanthatatlan a kezdőből, ennek következtében felesleges méregdrága alternatíva után nézni.

Fran García a Real Madridban nevelkedett, azonban a felnőtt csapatban mindösszesen egy Király-kupa mérkőzésen kapott esélyt, és azon is csak 45 percet, így várható volt, hogy továbbáll. A nyári váltását követően a Rayónál beverekedte magát a kezdőcsapatba, és rendre jól teljesít, ezért is hoznák vissza a csapatba a Habfehérek.