Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: Neymar és Vinícius Júnior kikerült a brazil keretből

A dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozatot veretlenül vezető brazil válogatott keretéből visszatért Európába két meghatározó játékos, akik mindketten eredményesek voltak a Chile elleni, 4-0-s győzelem alkalmával

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

A világbajnokságra már biztosan kijutott brazil válogatott keretét elhagyta a Chile ellen sárga lapot kapó két gólt szerző, Neymar és Vinícius Júnior, mivel eltiltásukból kifolyólag egyikük sem léphetne pályára a jövő keddi, Bolívia elleni összecsapáson.

A brazil szövetség úgy döntött, hogy nem várja el a két játékostól, hogy jelen legyen a csapattal a 4200 méteres tengerszint feletti magassággal bíró La Pazban megrendezésre kerülő összecsapáson, így a Paris Saint-Germain és a Real Madrid kiválósága egyaránt visszatér klubcsapatához. Tite együttese némileg felforgatott összeállításban léphet pályára az Estadio Hernando Silesben a vb-ről biztosan lemaradó, de hazai pályán bárkire veszélyes La Verde ellen.

A legutóbbi vb-selejtezőn Vinícius a 12. pályára lépése alkalmával megszerezte első gólját a Seleção színeiben, míg a büntetőből betaláló Neymar nyolcadik alkalommal volt eredményes a mostani selejtezősorozatban.

A dél-amerikai selejtezősorozat aktuális állása