Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Lewandowski megegyezett a Barcelonával – sajtóhír

A nemzetközi sportsajtóban már hetek óta cikkeznek arról, hogy a Bayern München gólgyárosa idén nyáron elhagyni készül csapatát, a katalán média képviselői pedig már teljesen biztosra veszik, hogy a Barcelonában készül a folytatásra…

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

A katalán Sport nevű lap információi szerint a Bayern München csapatától elvágyódó Robert Lewandowski minden személyes feltételben megegyezett a Barcelona csapatával, és nagyon szeretne a katalán klub labdarúgója lenni. Az elmúlt hetekben már többször is arról szóltak a hírek, hogy a rutinos csatár nem kívánja meghosszabbítani 2023 nyaráig érvényes szerződését a bajoroknál, és ezen a nyáron eladásra kerülhet.

Tavaly Lewandowski fantasztikus idényt futott, hiszen beállította Gerd Müller megdönthetetlennek hitt, 40 gólos Bundesliga-rekordját, miközben minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen 47 gólt szerzett az évad során. Egy évvel korábban a 2019-2020-as szezonban 47 tétmérkőzésen 55 gólt szerzett, a Bundesligának pedig 34 találattal lett a gólkirálya. Az aktuális kiírásban a bajnokságban eddig 27 meccsen 31 találatig jutott, míg összességében 37 meccsen 45 gólos.

Az elmúlt időszakban leginkább a Real Madrid és a Manchester United érdeklődését emlegették vele kapcsolatban. Azonban a katalán sajtó szerint nincs több kérdés, kizárólag a Barcában folytathatja karrierjét.

A helyi beszámolók szerint a Blaugrana 60 millió eurót készül fizetni a bajorok 33 éves lengyel gólzsákjáért, akinek megvásárlásáról természetesen a Bayern vezetésével még meg kell állapodniuk.