Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztárparádé a 150 éves Rangers gálameccsén – videóval

Az elmúlt hétvégén egy jótékonysági gálamérkőzést rendeztek a skót rekordbajnok óriásklub, Rangers csapata alapításának 150. évfordulója alkalmából…

A Rangers legendái és Luis Figo világklasszisai léptek pályára egymás ellen múlt szombaton az Ibrox Stadiumben csaknem 40 ezer néző előtt a Rangers alapításának 150. évfordulója alkalmából.

A jótékonysági meccsen a glasgow-i klub egykori kiválóságai közt például Ronald de BoerSota ArveladzeKris Boyd és a csapatot jelenleg menedzserként irányító Giovanni van Bronckhorst is szerepelt. A legnagyobb tapsot azonban kétségtelenül a kék-fehérek egykori zseniális képességű angol játékosa, Paul Gascoigne kapta, aki az elmúlt években sorozatosan alkohol-, és drogproblémákkal küzdött, azonban vállalni tudta a pályára lépést. “Gazza” a meccs hajrájában gólt is szerzett, majd egy emberként ünnepelte őt az egész stadion, az “ellenfél” játékosait is beleértve.

A 2000-es aranylabdás Figo barátainak csapatában például Kaká, Nuno GomesRicardo QuaresmaClaude MakeleleRobert Pires, Gheorghe Hagi és Michel Salgado is helyet kapott.

A kiváló hangulatban zajló találkozót végül Figo csapata nyerte meg 3-2 arányban.