Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea csatárát akarja a Dortmund! – sajtóhír

A 90min.com beszámolója alapján a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund szeretné szerződtetni a Chelsea válogatott csatárát, Timo Wernert…

A labdarúgással foglalkozó weboldal úgy tudja, hogy a Borussia Dortmund szívesen soraiban tudná Timo Wernert. A Leipzig korábbi csatára második évét tölti a Chelsea-nél, ahol nem igazán tudta beváltani a hozzá fűzött reményt. Karim Adeyemi érkezését már tényként kezelik, ám a BVB szeretne még további támadókat igazolni a nyár során. Werner mellett állítólag Anthony Martial neve is ott van a Dortmund listáján, a francia kiválóság jelenleg a Sevillát erősíti, igaz csak kölcsönben. 

Timo Werner ebben az idényben eddig 28 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 7 találatot és 4 gólpasszt jegyzett. Ebből 14-szer a PL-ben kapott lehetőséget, ott mindössze 1-szer tudott eredményes lenni. Szerződése még 2025-ig köti a Chelsea-hez, a transfermarkt pedig 50 millió euróra becsüli piaci értékét. 

Anthony Martial a szezon első felét még Manchesterben töltötte, ám Cristiano Ronaldo visszatérésével kikerült a csapatból. Sevillában újra állandó játéklehetőséget kap, minden frontot egybe véve 8 találkozó után 1 gólnál és 1 gólpassznál jár.