Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FociTube: rapper (is) akar lenni a Chelsea tehetsége

Őrült ötletet vett a fejébe a Chelsea és az angol U17-es válogatott tehetséges nigériai származású védője, Derrick Abu. A Németországi Regensburgban született játékos ugyanis a futballistakarrier mellett rapperként is szeretne maradandót alkotni.

(Photo by Warren Little/Getty Images)

A 18 esztendős Abu 2012. óta nevelkedik a Chelsea-nél, ám egyelőre nem túl acélos testalkata miatt még nem mutatkozhatott be a nagyok között. Mindazonáltal valóban tehetséges jobbhátvédről van szó. Abu egyelőre mégis szeretne több lábon állni. Nem, nem diplomahalmozásban kíván jeleskedni, hanem a szórakoztatóiparban.

Abu ugyanis rapperként is igyekszik gyökeret ereszteni. A fiatal fuballista több számát is megjelentette már. Hősünk így gondolkozik két irányt is egyszerre felvevő életéről:

„Mindkettőt magas szinten szeretném csinálni. Úgy gondolom, hogy ha futballistaként teljesítek és fejlődök, nincs okom arra, hogy ezt zenészként ne tegyem meg. A csapattársaim mindig elmondják, hogy mit szeretnek a zenémben, és ez önbizalmat ad, hiszen hisznek abban, amit alkottam.”

– dicsekedett, Abu.