Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtarthatja kulcsjátékosát a Chelsea – sajtóhír

Noha a korábbi híresztelések biztosra vették a nyári távozását, az aktuális szigetországi sajtóbeszámolók szerint jó esély mutatkozhat a Chelsea hátvédjének maradására a londoniaknál…

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

A The Mirror aktuális beszámolói értelmében a Chelsea vezetősége továbbra is tárgyalásokat folytat Antonio Rüdiger képviseletével a német válogatott hátvéd lejáró szerződésének meghosszabbítása reményében. A lap úgy értesült, hogy a rutinos védő a mostani heti 100 ezer fontos gázsiján csak minimálisan szeretne emelni, és nagyjából heti 113 ezer font honorárium fejében továbbra is szívesen maradna a “kékek” labdarúgója.

A 29 esztendős középhátvéd 2017 óta 192 tétmérkőzésen lépett pályára a londoniak színeiben mezében, de a szigetországi sajtóhíresztelések szerint a Chelsea kényszerű tulajdonosváltása egyelőre nehezíti a szerződése meghosszabbítását. Rüdiger eddig a távozás felé hajlott, és az elmúlt időszakban már számtalan csapattal hírbe hozták őt, ahová nyáron ingyen szerződhetne le.

Az 50-szeres német válogatott játékos megszerzése iránt a közelmúltban a Bayern München, a Juventus és a Real Madrid együttese egyaránt próbálkozást mutatott.