Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: a klublegenda szerint (is) lejárt Pogba ideje!

A világbajnok francia középpályás manchesteri jövője kapcsán egyértelmű véleményt fogalmazott meg a “vörös ördögök” legendája, Wayne Rooney. 

A jelenelg már menedzserként dolgozó angol ikon szerint mindenkinek jót tenne, ha Pogba elhagyná szerződése lejártával az MU-t a nyáron.

“Eljutottam oda, hogy ki kell mondanom, mindenkinek, különösen Paulnak jót tenne, ha új fejezetet nyitna a karrierjében. Azt hiszem, ha Paul is őszinte akar lenni magával, elismeri, hogy nem tudott akkora hatást gyakorolni a csapatra, mint azt szerette volna! Amikor a francia válogatottban látom játszani, teljesen más. Klasszisként irányít, lát a pályán, mindenben teljesen más játékos benyomását kelti, mint Manchesterben.” – részletezte véleményét a Sky Sportsnak Rooney, aki elmondta azt is, hogy Pogbával vagy nélküle, reméli a nyáron végre visszatalál a helyes útra szeretett klubja.

“Alex Ferguson óta nem volt olyan menedzsere a klubnak, aki hosszabb távon megoldást jelentett. Bárki is érkezik, az első és legfontosabb dolga az lesz, hogy a játékosokkal új lapra helyezze a kapcsolatát. Átmeneti időszakon megy át a klub, ami sajnos hosszúra nyúlik, hiszen eddig egyetlen menedzser sem tudta megfelelően kezelni a helyzetet!” – így Rooney.