Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: kérdéses Ancelotti jelenléte a Chelsea ellen

A Real Madrid vezetőedzője továbbra is a koronavírus-fertőzéssel küzd, pozitív tesztjei révén nem utazhatott el csapatával a soron következő BL-mérkőzésre…

(Photo By Irina R.Hipolito/Europa Press via Getty Images)

Miután a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti koronavírus-tesztjei továbbra is pozitív eredményt mutatnak, az olasz szakember nem utazhatott el csapatával együtt a szerda esti, Bajnokok Ligája-negyeddöntőre, melyen a Chelsea otthonában lépnek pályára.

A “királyi gárdánál” abban bíznak, hogy a szerda reggeli ellenőrzésen végre negatív eredményt produkál, és elutazhat még a londoni odavágóra.

A 62 éves szakember múlt nyár óta irányítja ismét a madridi együttest, amely kezei alatt még a legutóbbi, Barcelona elleni súlyos vereség ellenére is magabiztos előnnyel vezeti a La Liga aktuális kiírását, és a Paris Saint-Germain kiejtésével bejutott a nyolc közé a Bajnokok Ligájában is.

A korábban többek közt a Juventus, az AC Milan és a Chelsea csapatait is irányító tréner 2013 és 2015 között már volt a Real mestere, ráadásul 2014-ben BL-t, Európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyert a csapattal. Ha holnap nem változik a helyzet, elmaradhat Ancelotti nagy visszatérése a Stamford Bridge-en, ahol 2009 és 2010 között tevékenykedett. Az olasz tréner angol bajnokságot és FA-kupát nyert annak idején a “kékekkel”.

Ancelotti a múlt hétvégén sem lehetett ott csapata mérkőzésén, amikor a spanyol bajnokságban (La Liga) 2-1-es győzelmet arattak a Celta Vigo vendégeként.