Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: vereség, műanyag pálya, bírózás – csak a szokásos Mourinho!

Nem is José Mourinho lett volna José Mourinho, ha nem a következőképpen értékeli csapata újabb norvégiai vereségét a Bodo/Glimt ellen az Európa-konferencialigában.

(Photo by Michael Campanella – UEFA/UEFA via Getty Images)

“Mit lehet tenni ilyenkor? Két komolyabbat hibáztunk, amit ők kihasználtak. A második góljuk is elkerülhető lett volna, a szögletnél.” – kezdett bele Mourinho, amolyan ‘bemelegítésként’.

“Az első gól amit kaptunk, teljesen abszurd volt. Veszítettünk 2-1-re, de minden esélyünk megvan a továbbjutásra. Azt hiszem még mindig mi vagyunk a favoritok, hiszen az Olimpocóban játszhatunk a visszavágón. Engedjék meg nekem, hogy azt mondjam, hogy az egyetlen dolog, ami aggaszt, az Gianluca Mancini sérülése. Elképesztően aggasztó, hogy ilyen előfordulhat azért, mert egy műanyag pályán kellett játszanunk!” – így a portugál tréner.

“A Bodo/Glimt szervezett csapat, nehéz ellenük futballozni, de teljesen bízom a játékosaimban, a szurkolóinkban és a stadionunkban. Talán egy sokkal jobb játékvezető, egy sokkal jobb asszisztenssel érkezik majd a visszavágóra!” – így Mourinho, aki nem is ő lett volna, ha nem folytatja utolsó, gondolatát.

“Legutóbb amikor Rómában játszottunk velük, két tiszta tizenegyest elvettek tőlünk. A játékvezető egyszerűen nem látta az esetet, ma viszont a partjelző húzta be két alkalommal is a lest, amikor komoly lehetőségünk adódott volna. A játékvezetés elég alacsony színvonalú volt eddig a mi találkozóinkon!” – tette még hozz a rómaiak portugál trénere.