Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Xavi szerint a legfőbb ellenségük a pálya talaja volt!

Kissé meglepő megközelítési módját választotta az Eintracht Frankfurt elleni találkozó értékelésének a katalánok trénere.

“Olyan voltak az ellentámadásaik során, mint a démonok, akik a semmiből tűnnek fel. Komoly nehézségeket okoztak nekünk, nem játszottunk jó meccset. Ami még nehézségek okozott az a pálya talaja, amely miatt rendre eggyel több labdaérintésre volt szükségünk, így jóval lassabban tudunk futballozni. Ellenfelünk valóban mindent megtett azért, hogy lelassítson bennünket. “ – idézi Xavi meccs utáni szavait a spanyol As című lap.

“A visszavágón egészen biztos, hogy más lesz a pálya, így más meccset láthatunk a Camp Nouban. Ma még a labda sem úgy mozgott, ahogyan azt reméltük. Ettől függetlenül nem lehetünk elégedettek, hiszen minden esélyünk meg van a továbbjutásra” – magyarázta tovább Xavi, aki egy gyors állapotjelentést is adott a meccs 23. percében kényszerűségből lecserélt Gerard Piquéről.

“Reméljük nem komoly a sérülése. A combjában érzett fájdalmat. Nekem úgy tűnt, a combközelítő izmával lesz a probléma, de meg kell várnunk a részletes tesztek eredményeit, hogy bármi konkrétat is mondhassunk.” – így a Barca mestere.