Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR a klubváltásra készül, csak ennél a csapatnál köthet ki – sajtóhír

A mostanában gyermekbántalmazású ügybe keveredő portugál világsztár számára továbbra sem a terv szerint alakulnak a dolgok a Manchester United együttesénél, és továbbra is napirendi ponton szerepel a nyári távozása…

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

Az El Nacional információi szerint a Manchester United együttesétől nyáron minden bizonnyal távozó Cristiano Ronaldo a legnagyobb eséllyel a Paris Saint-Germain csapatánál folytathatja pályafutását, miután a Barcelona nem lehet igazi opció számára.

Mint ismeretes, a 37 éves kiválóság tavaly nyáron tért vissza egykori sikerei helyszínére az Old Traffordra az olasz rekordbajnok Juventus csapatától. Ronaldo azóta 33 meccsen 18-szor volt eredményes régi-új csapatában, míg a PL-t tekintve 25 fellépés alatt 12-szer  talált be. Ugyanakkor a Manchester City elleni városi rangadót kihagyta úgy, hogy lehet nem is volt sérült. Mindez  több találgatást vetett fel arról, hogy a játékos és klubja közt már valóban nincs meg a szükséges összhang az együttműködéshez, és a szigetországi sajtó azóta is kész tényként veszi, hogy nyáron a játékos tovább fog állni.

A nemzetközi sajtóban már jó ideje rendszeres téma, hogy a portugál klasszis nem elégedett a helyzetével és csapatának teljesítményével, így fontolóra vette a távozását, és mivel bizonyára nem sok klub tudja megengedni magának a finanszírozását, a PSG lehet az egyik reális új desztináció számára.