Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Egyszerűen sokkal jobb csapat vagyunk…”

A Bodö/Glimt elleni fölényes siker jóvoltából az AS Roma csapata négy naptári esztendőn belül immár harmadik alkalommal jutott be valamelyik európai kupasorozat legjobb négy együttese közé….

(Photo by Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

Az AS Roma portugál vezetőedzője, José Mourinho nem fogta vissza magát azok után, hogy csapata az idei szezonban negyedik nekifutásra már le tudta győzni a norvég bajnok Bodö/Glimt csapatát:

“Ma nem volt meccs, az első perctől kezdve erősebbek voltunk. Gratulálok nekik, mert nagyszerűen meneteltek a negyeddöntőig, azonban egyszerűen sokkal jobb csapat vagyunk. Minden elismerésem nekik, hiszen négyből csupán egy meccset nyertünk meg ellenük. Ma végre kijött a különbség, a továbbjutásunk múlt a visszavágón. A legjobb játékosaimat küldtem fel a pályára, a két csapat közti kvalitásbeli különbség könnyen észrevehető volt. Azt hiszem, most már ők is érzik a különbséget.”

A portugál szakember  edzői pályafutása során 11 alkalomból a 11. európai kupa negyeddöntő-párharcát vette sikerrel az aktuális csapata.

Egyúttal a Roma az elmúlt öt európai kupaidényt, egyúttal az elmúlt négy naptári esztendőt tekintve már harmadik alkalommal jutott be valamelyik sorozat elődöntőjébe.