Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: nem mindenki elégedett Ancelottival és csapatával!

A minap még mi is arról számoltunk be, hogy sokan, például Javier Aguirre is méltatták a Real Madridot az idei Bajnokok Ligája menetelést követően. A blancók korábbi játékosa, Antonio Cassano viszont ezt mára másképp gondolta.

Az egykori olasz klasszis már játékos-pályafutása alatt is a sajátos véleményformálásáról volt ismert, és nincs ez másképp a visszavonulása óta sem.

Cassano például nem érti, miért méltatják annyira a Real Madridot és Carlo Ancelottit a csapat idei szereplése láttán.

“A Real Madrid már a PSG ellen is gyengén játszott, hát még a Chelsea elleni visszavágón! Ancelotti nagyon de nagyon szerencsés volt mindkét alkalommal. Ahogy mondják, a szerencse forgandó, nem lesz mindig mellettük!” – idézi a Goal.com Cassanot, aki még nem állt meg ennyinél.

A Real Madrid a bajnokságban sem játszik jól, és csak örülhet annak, hogy a Barcelona gyengén kezdte a szezont (…) Most ugyanis már minden más lenne!” – folytatta Cassano, majd még kitért Carlo Ancelotti vezetőedzőre is.

“Ancelotti nagyon ért ahhoz, hogy a játékosai jól érezzék magukat, jó legyen a hangulat a csapaton belül. De ettől még nem tudnék egyetlen egy futballistát sem mondani, aki fejlődött volna az ő irányításával!” – bökött még egyet oda a blancóknak Cassano.