Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhunyt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia

A Manchester United színeiben a múlt hétvégén mesterhármast jegyző portugál klasszis szomorú hírt jelentett be közösségi oldalán a hétfői napon…

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

A Manchester United kiváló labdarúgója, Cristiano Ronaldo a hétfői napon közölte, hogy elhunyt az újszülött kisfia. Párja, Georgina Rodríguez ikreket várt, a labdarúgó tájékoztatása értelmében a kislány életben van.

“A legmélyebb fájdalommal kell közölnünk, hogy újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb szomorúság, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és némi boldogságot, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Köszönjük az orvosoknak és az ápolóknak a szakszerű ellátást és támogatást. Lesújtott minket ez a veszteség, kérjük, tartsák tiszteletben, hogy ezt magunkban és nem nyilvánosan szeretnénk feldolgozni. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk, mindig szeretni fogunk”

– írta az ötszörös aranylabdás portugál kiválóság.

A párnak egy közös gyermeke van, egy négyéves lány, míg a labdarúgónak korábban három gyereke született, 2010-ben egy fia, 2017-ben egy ikerpár, egy fiú és egy lány.

Sok erőt kívánunk a családnak a nehéz időkben!