Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folyamatban a Milan tulajdonosváltása – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan csapatát hamarosan megvásárolhatja egy bahreini székhelyű befektetőcsoport…

 

A La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint továbbra is folyamatban vannak és jól haladnak a tárgyalások az AC Milan tulajdonjogainak átruházásával kapcsolatban. A hírek szerint az Elliott Management Corporation tíz százalékot továbbra is megtartana, a többit értékesítené az új befektető, a bahreini bázisú Investcorp felé.

Egybehangzó beszámolók értelmében a felek közti megegyezés már a küszöbön áll, és még a hó végéig hivatalosan is bejelentésre kerülhet a Rossoneri tulajdonosváltása.

Az Investcorp befektetési alapot 1982-ben alapították és van irodájuk mára New York-ban, Londonban, Bahreinben, Abu-Dzabiban, Rijádban, Dohában, Mumbaiban és Szingapúrban.

A nemzetközi sajtóban természetesen már elindultak a találgatások, hogy az új tulajdonos megjelenésével mely játékosokat igazolhatja le a milánói egylet, a lehetséges érkezők közt többek közt Raheem Sterling és Romelu Lukaku neve is említésre került.