Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német védőt igazolna a Chelsea! – sajtóhír

A Daily Mirror értesülései alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea szívesen soraiban tudná jelenleg az Arminia Bielefeldet erősítő Amos Pieper játékjogát…

A brit lap úgy tudja, hogy a Chelsea szemet vetett a Bielefeld kötelékébe tartozó Amos Pieperre. A fiatal német védő szerződése az idény végén lejár, vagyis a nyártól szabadon igazolható lesz. Nyilván erre a lehetőségre nem csupán csak a Thomas Tuchel vezette londoni együttes csapna le. Állítólag a Borussia Dortmund illetve a Newcastle United is szívesen soraiban tudná. A BVB-ban ráadásul korábban megfordult, hiszen 2010 és 2019 között a német alakulat utánpótlásában pallérozódott. 

Amos Pieper éppen a Borussia Dortmundból igazolt át 2019 januárjában az akkor még másodosztályban érdekelt Arminia Bielefeldhez. A Bundesligába bajnokként visszajutó csapatnak már alapembere volt, a német élvonalban pedig szintén a védelem oszlopos tagjának számított mindkét szezonban. Pieper az aktuális kiírásban 26 bajnokin lépett pályára, a Bielefeld minden bizonnyal idén kiesik, a vezetőség az utolsó néhány fordulóra edzőt is váltott.