Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti máris a Bernabéura készül!

A következőképpen értékelte a lefújást követően a Manchester City elleni 4-3 -as vereséget a madridiak olasz mestere.

(Photo by Alex Gottschalk/vi/DeFodi Images via Getty Images)

“Bevallom, kissé frusztrál az eredmény. Roppant gyengén kezdtünk, az első félidőben túl sok egyéni hibát vétettünk. Két olyan gólt kaptunk, amelyek nagyobb odafigyeléssel elkerülhetőek lettek volna. Szerencsére jól reagáltunk a történtekre, így még él az esélyünk a visszavágón!” – idézi a Marca című madridi lap Ancelottit.

“Fontos, hogy ezen a meccsen is végig versenyben voltunk egy jól játszó Manchester City ellen. Egyértelmű, hogy jobban kell védekeznünk, hiszen  amikor nálunk volt a labda, azzal nem volt különösen gondunk, ugyanis eljutottunk helyzetekig, gólokig.” – magyarázta tovább a madridiak trénere, majd csapata karakterét dicsérve kiemelte egyes játékosai teljesítményét, az élen az ezúttal is zseniális Karim Benzemával.

“Karim mint mindig, ezúttal is fantasztikusan játszott. Elképesztő személyisége van, amit tökéletesen megmutatott azzal ,ahogyan értékesítette a büntetőt (….) Elégedett voltam másokkal is, így például Modriccsal. Nem azért cseréltem le, mert gyengén játszott, inkább azért, mert kellett a frissesség a hajrára. Dani Ceballos pontosan ezt hozta a pályára, nagyot játszott ő is.” – így Ancelotti, majd üzent a Real-szurkolóknak is:
“Készen kell állnunk a visszavágóra! A Bernabéunak készen kell állnia! Küzdeni fogunk a végsőkig, egy újabb mágikus estén!”