Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: tegnap átadták Lewandowski ügynökének az ajánlatot

Sorsdöntő találkozóra kerülhetett sor tegnap Barcelonában. Gerard Romero szakíró szerint tegnap este együtt vacsorázott Robert Lewandowski ügynöke, illetve a Barcelona futballügyekért felelős igazgatója, Mateu Alemany. Következhet a Bayern München meggyőzése?

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Gerard Romero a Twitteren kürtölte világgá, hogy Pini Zahavi játékosügynök és Alemany nagy-nagy egyetértés közepette csaptak egymás kezébe. Állítólag Alemany olyan feltételeket sorolt fel Zahavinak, amely szinte teljesen megegyezik a lengyel sztárcsatár elvárásaival. A sajtóhírek szerint a 33 esztendős Lewanowski három idényre szóló szerződést szeretne kapni a Barcától. A katalán sztárklub egyelőre kétéves megállapodásban gondolkodik, melybe belefűznének egy további idényt, mely opcionálisan jutna érvényre.

Azt már a Tuttomercatoweb beszámolója taglalja, hogy Zahavinak nem csak pártfogoltjánál lesz jelenése. Az ügynök útja még ma a Bayern München illetékeseihez vezet, ahol át kell adnia a Barcelona üzenetét, miszerint 35 millió eurónál többet nem szeretnének fizetni egy lassan veterán csatárért.

Robert Lewandowski vezeti az európai aranycipőért folytatott versenyt. A mostani idényben negyvenhárom tétmeccsen negyvennyolc gólt szerzett a Bayern mezében.