Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megválna nyáron sztárjátékosától a Manchester City – sajtóhír

A nemzetközi sajtó szerint egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Manchester City rutinos szélsője az idei nyáron klubváltásra adhatja a fejét, és érdeklődőből sincs hiány…

(Photo by Matt McNulty – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

A Give Me Sport információi szerint a Manchester City együttese készen áll a nyári szünetben eladni szélsőjét, Riyad Mahrezt, aki iránt az általános híresztelések szerint számtalan európai topcsapat komoly érdeklődést mutat.

A 31 esztendős algériai szélső 2018-ban 60 millió font ellenében igazolt át a Leicester City-től a manchesteri együtteshez, melynek színeiben mostanáig 184 meccsen lépett pályára, 62 gólt szerzett a klub színeiben. Az aktuálisan futó PL-idényben 25 fellépés alatt 11 találat fűződött a nevéhez, mégis időről időre arról lehet olvasni, hogy mindkét fél nyitott lenne a váltásra, és úgy tűnik, hamarosan el is jöhet a kenyértörés ideje.

Mahrez azelőtt öt éven át a 2016-os bajnok Leicester City alapembere volt, mindent egybevetve 179 mérkőzésen 48 gólt szerzett a “Rókák” színeiben, melyből 18-at az említett PL-elsőség évében.

Az ANK-győztes játékos eközben hazája válogatottjának szerelését 75 alkalommal öltötte magára, és 26 találatot jegyzett címeres mezben.

A rutinos labdarúgó megszerzése iránt a közelmúltbeli sajtóhírek alapján többek közt a Barcelona, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain egyaránt érdeklődést tanúsít.