Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: gálagyőzelmet aratott a Brighton a teljesen szétesett Manchester United ellen-videóval

Elképesztő meglepetés a Premier League 36. fordulójának szombati játéknapján, hazai pályán verte agyon a Brighton a Vörös Ördögöket…

(Photo by Gareth Fuller/PA Images via Getty Images)

Borult a papírforma a Premier League 36. fordulójában, ahol a Bajnokok Ligája indulást érő helyekért küzdő Manchester United szenvedett megalázó vereséget a Brighton and Hove Albion otthonában.

Graham Potter együttese szinte nyomás nélkül léphetett pályára, hiszen a bennmaradás kérdés sem volt a Sirályok számára ebben a szezonban, a könnyed játék pedig meghozta a gyümölcsét, a Sirályok négyet lőttek a teljesen széteső Manchester United védelmének.

A gólgyártást a csapat frissen igazolt középpályása, Caicedo szerezte egy átlövéssel, majd a második félidőben Cucurella, Gross és Trossard is betalált. A négy bekapott gólt követően ugyan éledezett a Manchester United, gólig azonban nem jutott el a csapat, így a Brighton folytathatta az örömfutballját, amely megannyi további helyzetet tartogatott, így a manchesteriek még örülhetnek, hogy csak négyet kaptak az AMEX Stadiumban.

Ezzel az eredménnyel a Manchester United álmai a Bajnokok Ligájában való indulásról teljesen elúsztak…

Brighton – Manchester United 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Caicedo (15.) Cucurella (49.) Gross (57.) Trossard (60.) ill.
Kiállítás:
ill.