Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol csapat tett ajánlatot a PSG edzőjének – sajtóhír

Miután a francia sajtó már hetek óta kész tényként kezeli, hogy a Paris Saint-Germain az idény végeztével meneszti vezetőedzőjét, egyre több találgatás jelenik meg a szakember jövőjével kapcsolatban…

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A L’Equipe aktuális beszámolói értelmében a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Athletic Club együttese szívesen látná a jelenleg a Paris Saint-Germain csapatát irányító Mauricio Pochettinót a következő vezetőedzőjeként, és már ajánlatot is tettek az argentin tréner részére.

Az 50 éves tréner tavaly január óta irányítja a PSG-t, ám nem volt zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, egyelőre ugyan foglalkoztatják őt, de mindkét fél részéről lehetett már olvasni, hogy nem makulátlan a kapcsolat. A párizsi klub ugyan magabiztosan megnyerte a francia bajnokság küzdelmeit, de a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült. A nemzetközi sajtóban olvasható információk szerint csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor Pochettino leváltására, sokak szerint azt tervezik, hogy Zinédine Zidane veszi át tőle a stafétát.

Hosszú ideje arról lehet olvasni, vele kapcsolatban, hogy korábbi csapata, a Tottenham újból alkalmazná őt. Ugyanakkor Pochettino számára Spanyolország sem ismeretlen, hiszen éveken át játszott annak idején a La Ligában, valamint edzői pályafutása első megbízatását is az Espanyol csapatánál töltötte 2009 és 2012 között.