Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos sérülést szenvedett az amerikai válogatott egyik legjobbja!

Minden bizonnyal lemarad a katari labdarúgó-világbajnokságról az amerikai válogatott egyik legjobbja, Miles Robinson. A védő a legutóbbi bajnokin, a Chicago Fire elleni találkozón sérült meg.

(Photo by Steve Limentani/ISI Photos/Getty Images)

Az Atlanta United védője a legutóbbi bajnokin, a Chicago Fire ellen 4:1-re megnyert találkozón sérült meg. Azóta kiderült, hogy a játékos Achilles-ín szakadást szenvedett, és már a műtéten is átesett. A 25 esztendős játékos így minden bizonnyal le fog maradni a világbajnokságról, ami nagy érvágás az Egyesült Államok válogatottja számára. A szövetségi kapitány, Gregg Berhalter is úgy nyilatkozott, hogy gyors felépülést kíván a játékosnak, ugyanakkor rendkívüli módon le van sújtva, mert az egyik legjobbját vesztette el a nemzeti csapat. Robinson a 14 mérkőzésből álló selejtezősorozatban 11 találkozón kezdőként kapott szerepet a válogatottban.

Az Egyesült Államok a november 21-én kezdődő katari világbajnokságon Angliával és Iránnal szerepel egy csoportban. A kvartett 4. tagjának kiléte még kérdéses, az Ukrajna, Skócia, Wales hármasból fog kikerülni júniusban.