Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos válogatott csatárt igazolhat a Fradi – sajtóhír

A magyar bajnok és friss Magyar Kupa-győztes Ferencváros csapata a következő idénybeli nemzetközi kupaszereplésre komoly erősítéseket fontolgat a nyáron…

A Nemzeti Sport több forrásból is úgy értesült, hogy a moldovai Sheriff Tiraspol tapasztalt támadója, Adama Traoré hamarosan a Ferencváros együtteséhez szerződik.

A 26 éves mali csatár ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében gólt szerzett az Inter és a Sahtar ellen, gólpasszt adott a Real ellen. Traoré múlt februárban szerződött a Sheriffhez, korábban a francia Metz labdarúgója volt, mostani állomáshelyén 60 mérkőzés leforgása alatt 25 gólt és 16 gólpasszt regisztrált. A 41-szeres válogatott támadót még egy évig köti szerződés a csapatához, így mindenképpen átigazolási díj ellenében válthat klubot, amelyre a kiszivárgott információk szerint 2 millió euró körüli összeg ellenében kerülhet sor.

A Ferencvárosnál nyáron várható játékosmozgások kapcsán a klub elnöke, Kubatov Gábor a szerdai kupagyőzelem után az M4 Sportnak elmondta, négy-hat labdarúgó távozhat a klubtól, az ő pótlásukon már fél éve dolgoznak, így mindenképpen számíthatunk érkezőkre a bajnokcsapat háza táján.