Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Waltner hamarosan ismét kispadot kaphat – sajtóhír

A Zalaegerszeg csapatától március végén távozó tréner a következő idénytől ismét munkába állhat a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) mezőnyében…

A Nemzeti Sport információi szerint Bognár György esetleges távozását követően a jelenleg munkanélküli Waltner Róbert vehetné át a Paks csapatának vezetőedzői posztját.

A szerda esti Magyar Kupa-döntőt követő sajtótájékoztatón a tolnaiak vezetőedzője is elismerte, hogy már tárgyalt az MTK-val, ám végleges döntés még nem született a jövőjéről. Mint ismert, Zakor Sándor, az MTK tulajdonosa a napokban a Sportrádiónak nyilatkozott arról, hogy a szurkolók szívesen látnák Bognár Györgyöt a csapat kispadján. Ugyanakkor a lap úgy tudja, hogy az sem kizárt, hogy Bognár sportigazgatói minősítésben maradna Pakson, és ebben az esetben is új vezetőedző érkezhet a csapathoz.

A 44 esztendős Waltner Kaposváron és a ZTE-nél dolgozott az NB I-ben, a mostani idényben a negyedik helyen állt a kék-fehér csapattal, amikor márciusban váratlanul távozott. Az egykori kiváló csatár mérlege egy év alatt 13 győzelem, tíz döntetlen és 11 vereség volt a tétmérkőzéseken a zalai egylet kispadján.