Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea megegyezett az Inter lejáró szerződésű labdarúgójával – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint egyre valószínűbb, hogy az Inter képtelen lesz megtartani lejáró szerződésű szélsőjét, aki az angol élvonalban folytathatja pályafutását…

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

A Calciomercato forrásai szerint az Inter lejáró szerződésű horvát szélsője, Ivan Perisic megegyezett a személyes feltételekben a Chelsea csapatával és a nyáron szabadon igazolhatóként aláírhat a londoni “Kékekhez”.

A 33 esztendős szélső támadó 2015 óta már több mint 250 tétmérkőzésen lépett pályára a Nerazzurri szerelésében, ezalatt 54 találatot szállított, legeredményesebb idényeiben kétszer is elérte a 11 gólt. Perisic menet közben a 2019-2020-as idényt a Bayern München alkalmazásában töltötte, melyet követően azonban visszatért a milánói gárdához. Bár az elmúlt években többször is időről időre felmerült az értékesítésének lehetősége, különösen PL-csapatok érdeklődtek iránta, végül nem adták őt el és rendszerint be tudta bizonyítani nélkülözhetetlenségét.

A 113-szoros horvát válogatott labdarúgó szerződéshosszabbítási ügye hónapok óta húzódik, és bár mindenki biztosra vette a megállapodását, május közepén még mindig nem született egyezség, a nemzetközi érdeklődés pedig nem szűnik az irányába.

Perisic a milánói szerepvállalását megelőzően a Club Brugge (2009-2011), a Borussia Dortmund (2011-2013) és a Wolfsburg (2013-2015) csapataiban szerepelt.