Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három angol csapat érdeklődik a Juventus csatára iránt – sajtóhír

A nemzetközi sajtóbeszámolók szerint több csapat is élénken érdeklődött a Juventustól lejáró szerződése révén távozó támadó megszerzése iránt…

(Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images). (Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images)

Ekrem Konur aktuális információi értelmében a Juventus lejáró szerződésű támadója, Paulo Dybala ügynöke a napokban három angol csapat vezetőségével, az Arsenal, a Manchester United és a Newcastle United elöljáróival egyaránt tárgyalásokat folytatott. A korábbi beszámolók értelmében állítólag az Inter és az Atlético Madrid ugyancsak szívesen látná soraiban a labdarúgót.

A torinói egyletnél idén már a hetedik szezonját töltő Dybala minden sorozatot beleszámítva 291 mérkőzés alatt 115 gólt szerzett a csapatnál. A 28 éves argentin támadó az aktuális idényben többször is különféle sérülésekkel bajlódott, sok meccset kihagyott. A Serie A-ban 27 pályára lépés alatt tízszer volt eredményes, összességében 37 találkozó alatt 15 találatig jutott. Néhány héttel ezelőtt azonban klubja megerősítette, hogy nem kerül megújításra a lejáró szerződése, hanem szabadúszóként új csapatot kereshet magának.

Friss információ a klubváltásra készülő Dybalával kapcsolatban, hogy az elmúlt időszak mellőzései után ismét meghívót kapott az argentin válogatott keretébe.