Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hiába a Chelsea-fölény, csak egy döntetlent értek el a Leicester ellen – videóval

A Premier League 27. fordulójából pótolt mérkőzését a Chelsea és a Leicester City. Sokkal jobban játszottak végig a londoniak, de ezzel nem tudtak mit kezdeni, a dominancia csak egy egyenlítésre volt elég, míg a Leicester mindössze három kapura lövésből egy gólt szerzett. 

 (Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

Sokkal jobban játszott a Chelsea az első félidőben, de ezt a fölényt nem tudták gólokra váltani. A Leicester már a 6. percben megszerezte a vezetést az első, és mint később kiderült, az utolsó kapura lövéséből a játékrészben: Maddison elé került egy kipattanó, amit a kapu jobb oldalába bombázott. Sokat próbálkozott a londoni csapat, de csak a 34. percben tudott egyenlíteni, amikor James passzolt Marcos Alonso el, aki a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát. Több gól nem esett a szünetig.

A második félidőben is ugyanez maradt a játék képe, nagy Chelsea-dominencia, és egyetlen Leicester lövéssel. A 62. percben ott lehetett volna a lehetőség a londoniak előtt a vezetésre, amikor Ziyech beadását követően Lukaku fejelhetett, de csak a kapu jobb oldala mellé bólintotta a labdát, majd egy perccel később Pulisic lőtt messze a bal kapufa mellé ígéretes helyzetből. A 71. percben Schmeichel védett nagyot James tizenhatosról elejtett lövésénél. Hiába a sok próbálkozás, ezekből nem született gól, így a végeredmény már nem változott.

Chelsea – Leicester 0-0 (0-0)
Gólszerzők: Alonso (34.) ill. Maddison (6.)
Sárga lap: Kante (47.), Lukaku (59.), Rüdiger (66.) ill. Evans (64.)
Kiállítás: – ill. –

A tabella jelenlegi állása:

A góllövőlista jelenlegi állása: